Informatie over voorselecties


Zodra een fotoshoot voltooid is stuur ik binnen een paar dagen je een persoonlijke en geheime link naar een voorselectie. Deze voorselectie bevat gemiddeld tussen de 40 en 80 foto's die de shoot mooi weergeven en samenvatten. Deze foto's zijn vaak al deels bewerkt om je een indruk te geven van de mogelijkheden.

Via deze link kan je de voorselectie bekijken en je favorieten daar uit selecteren. Met deze favorieten ga ik dan weer aan de slag en bewerk ik deze waar nodig weer verder na. Ook kan je eventueel commentaar leveren op de foto's. Gebruik hiervoor de "Comment" knop onder elke foto. Commentaar kan alleen ik lezen.

Let op: deze voorselectie laat tussenresultaten zien, niet de uiteindelijke resultaten. De eindresultaten kunnen flink afwijken van dit tussenresultaat. Deze foto's zijn dan ook puur bedoeld voor jou om een keuze te kunnen maken, en mogen niet verder worden getoond of verspreid.

 

Een selectie maken, hoe kan dat?

Je kan foto's in de voorselectie selecteren als "Favoriet". Dit doe je door op een foto te klikken met de rechtermuis en dan te kiezen voor "Add to favorites". Je zal dan linksboven een knopje zien staan met hoeveel foto's je gekozen hebt.

Als je klaar bent met selecteren kan je bekijken wat je gekozen hebt. Klik hiervoor linksboven op je selectie, en je krijgt jouw favorieten te zien.

Hier kan je dan eventueel je favorieten in een andere volgorde zetten, of er weer foto's tussenuit halen. Ook kan je het scherm dichtklappen om nog meer foto's toe te voegen.

Als alles klopt, stuur dan de resultaten door naar mij. Dat kan via de "Send to" knop bovenaan. Vul het formulier in en je selectie wordt naar mij gestuurd!

Zodra ik deze heb ontvangen krijg je van mij een mailtje, en ga ik er mee aan de slag!

 

Ga terug