Live Action RolePlaying


Sinds 2008 bezoek ik vele Live Action RolePlaying evenenementen in Nederland. Naast dat dit gewoon erg leuk is om te doen, vragen de soms zeer gedetailleerde sfeerbeelden samen met de meest fantastische kostuums gewoon om mooie foto's, en ik ben deze met veel plezier gaan vastleggen.

Zie de LARP gallerij voor de evenementen waar ik gefotografeerd heb.

 

 

 

 

 

Hoe kan je je foto's downloaden


Je kan en mag LARP foto's die ik heb geschoten op een evenement altijd opslaan voor jezelf, tenzij anders is afgesproken met de organizatie van het evenement. Lees de volgende instructies om te zien hoe dat moet:

  • Klik vanuit een gallerij eerst op een foto om hem groot te maken zoals in de foto rechts.
  • Klik met de rechtermuisknop op de foto. Kies Download en dan het formaat wat je nodig hebt. X-Large doet het goed op Facebook. 
  • Je mag deze versie zelf verder laten zien aan anderen of op social media zetten, mits je het logo intact laat en mijn naam en/of website er even onder zet:
    " (C) Ork de Rooij, http://orkfotografie.nl "
  • Let op: niet iedereen waardeert het als zijn foto ineens op Facebook staat getagged. Hou hier rekening mee, of vraag het mij even bij twijfel!

Mocht je een foto willen laten afdrukken van jezelf, dan mag dat ook, en hiervoor mag je van mij kostenloos de originele resolutie versie van een foto ontvangen. Ik sta dit echter alleen toe voor foto's waar je zelf zichtbaar op bent.

  • Om een foto in het groot te ontvangen: navigeer naar de foto en klik "Buy"
  • kies voor "Gratis origineel van foto van jezelf", en vul je email adres in. Ik stuur na controle dat jij er echt op staat de foto's naar je toe!
  • Deze versie mag niet online worden gezet (dus niet op facebook). Gebruik hiervoor de kleinere versie.